Öne Çıkanlar 18 mart Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız 23 Ekim fındık fiyatları! pişman olacaksınız ibb

Bu haber kez okundu.

Buka Sofa’nın yeni mağazası Bodrum’da açıldı

 Geçtiğimiz yıl Ekim ayında ilk mağazasını açan Buka Sofa, büyüme stratejisini devam ettirerek İstanbul ve İzmit’ten sonra Bodrum’da da yeni bir mağaza açtı. Değiştirilebilir kılıf sistemiyle öne çıkan Buka Sofa, koltuk takımlarından, yemek takımlarına, sehpa, puf ve dekoratif aksesualardan  yastıklara kadar inovatif bir anlayışla ürettiği geniş ürün yelpazesi ile artık Bodrumluların da  hizmetinde.

 

Buka Sofa’nın yatırımlarıyla ilgili konuşan Buka Sofa Genel Müdürü Gamze Stöger; “Yeni faaliyete başlayan bir marka olarak hem İstanbul’daki mağazamız hem de diğer illerde geliştirdiğimiz işbirlikleriyle sektörde emin adımlarla ilerliyoruz. Temmuz ayında İzmir’de, sonbaharda Adana ve Mersin’de, yıl sonuna doğru ise Rodos ve Edirne’de mağaza açmayı planlıyoruz. İstanbul’da ikinci mağaza açmak da bu yılki hedeflerimiz arasında” dedi.  

 

Buka Sofa Bodrumluları açılışa özel kampanyalar ile karşılıyor

Sadelik ve ferahlığın ön planda tutulduğu mağaza tasarımı ve zengin ürün seçenekleriyle dikkatleri çeken Bodrum Mağazası, özel fırsatlarıyla da ziyaretçilerine avantajlar sunuyor.

Açılışa özel 2. Kılıf hediyesi ile değişim ve yeniliği seven müşterilerini mutlu eden Buka Sofa,

Eylül ayının sonuna kadar mağazayı ziyaret edecek yeni evlenen ve evini yenilemek isteyen misafirlerine de avantajlı paketler hazırladı.

 

Alanları duvarlardan kurtarıp tek hacimli mekanlar yaratan loft stilinden ilham alınarak tasarlanan Bodrum Mağazası; 300 metrekare alanda tatil ve alışveriş keyfini bir araya getiriyor. Yoğun bölünmüşlüklerden uzak, loftun izlerini taşıyan kaplamalar kullanılarak ahşabın sıcaklığının hisssedildiği Buka Sofa’nın Bodrum Mağazası, haftanın 7 günü saat 10:00- 22:00 arasında Midtown Alışveriş Merkezi içerisinde hizmet veriyor.

 

İlkay Coşkunsu
Marka Yönetmeni

Açıklama: Açıklama: Açıklama: Açıklama: Description: Açıklama:
            cid:image001.jpg@01CBD99F.D37A34A0
Açıklama: Açıklama: Açıklama: Açıklama: f1Açıklama: Açıklama: Açıklama: Açıklama: t1
Bereketzade Mah. Şair Ziya Paşa
Cad.

Modern Palas No:3 D:8-9

Galata Beyoğlu/İstanbul

Tel: 0212 465 37 28

Gsm: 0554 576 50 06
www.aristoiletisim.com

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183