Öne Çıkanlar 18 mart Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız 23 Ekim fındık fiyatları! pişman olacaksınız Farklı Diller

Bu haber kez okundu.

BU YAZ YÜZME BİLMEYEN ÇOCUK KALMAYACAK


 Çocukların sağlıklı büyümeleri ve spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlayan Ümraniye Belediyesi, bu yaz tatilinde çocuklara bir sürpriz yaptı. Ümraniye Belediyesi ücretsiz yüzme kurslarıyla, bir kez daha çocukların tatil keyfine mutluluk katacak.

Okulların kapanması ile birlikte çocuklara bir birinden farklı eğitim ve etkinlikler hazırlayan Ümraniye Belediyesi 7-14 yaş arası çocuklar için ücretsiz 15 farklı okulun bahçesine portatif yüzme havuzu kurdu.


“Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmasın” sloganı ile 7-14 yaş grubu çocuklar ve gençler profesyonel yüzme hocaları eşliğinde; her türlü filtrasyon ekipmanlarının yer aldığı ve ph-klorlamanın düzenli olarak yapıldığı modern yüzme havuzlarında haftada iki gün yüzme kursu eğitimi alacaklar.

 

Teşriflerinizi bekleriz.

 

    Hakkı Ener Elçi

                                                                                    Basın Yayın Müdürü

 

PROGRAM:

 

Tarih: 05.07.2017 Çarşamba

Saat: 11:30

Adres: İstiklal Mahallesi Ümraniye Anadolu Lisesi

 

 

İRTİBAT TEL

0 216 443 56 00 (1166)

Basın Sorumlusu Mehmet Fatih Çetin: 0 536 396 71 68

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183