Öne Çıkanlar GÜNDEM İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçim bürosu Salih Cengiz asrın felaketi

Bu haber kez okundu.

BEYLİKDÜZÜ KLASİK 3 TEMMUZ’DA AY IŞIĞI ŞARKILARI KONSERİ İLE BAŞLIYOR

 Bu seneki konsepti klasik müzik ve dansın birlikteliği olan 3. Beylikdüzü Klasik Günleri, Yaşam Vadisi’nde başlıyor.  Sanat yönetmenliğini Figen Ayhan Karakelle’nin yaptığı “Beylikdüzü Klasik”, 3 Temmuz akşamı Yaşam Vadisi Sahnesi’nde saat 21.00’de “Ay Işığı Şarkıları” konseri ile açılış yapacak. Benzerleri Dünya üzerinde en çok ilgi gören klasik müzik konserleri arasında yer alan tenor grupların Türkiye’deki başarılı temsilcisi 3 Tenor Grubu Aykut Çınar, Şenol Talınlı ve Ayhan Uştuk’tan oluşuyor.   Solistlere piyanoda Esra Poyrazoğlu Alpan’ın eşlik ettiği konserde aryalar, napolitenler ve türkülerin yanı sıra bir de klasik müzikle hip hop dansı buluşması var.

 

4 Temmuz’da sadece kadınların davetli olduğu “Klasik Beş Çayı”, 5 Temmuz sadece çocuklar için bir eğitim etkinliği olan “Sihirli Saklambaç” isimli müzikli oyun saat 17.00’de sahnelenecek.

 

Yine Yaşam Vadisi’nde devam edecek klasik müzik konserleri arasında 6 Temmuz Perşembe  “Vadideki Tango” konseri ve  8 Temmuz Cumartesi ise “Bin Efsanedir Anadolu”  isimli gösteri sahnelenecek.

 

TARİH: 3 Temmuz Pazartesi

SAAT: 21.00

YER: Yaşam Vadisi 1. Etap

ADRES: Adnan Kahveci Mahallesi Yaşam Vadisi 1. Etap Beylikdüzü / İSTANBUL

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183