Öne Çıkanlar Türkiye haberdesiniz esenyurt belediyesi FETÖ Next Level Tera

Bu haber kez okundu.

BETA TEA’DEN  YENİ KOLEKSİYON “DÜNYA ÇAYLARI”

 Türkiye’yi çay sektöründe uluslararası platformda başarıyla temsil eden, alanındaki uzmanlık ve tecrübeyle yeniliklerin öncüsü olan, çay çeşitliliği ile fark yaratan, üretim gücüyle tüm dünyaya en kaliteli ve en özel çayları sunan Beta Tea, çay severleri yepyeni lezzetlerle buluşturmaya devam ediyor.

 

Beta Tea, Hindistan’dan Kenya’ya, Çin’den Arjantin’e, çay konusunda dünyanın en etkili rotalarını ve en lezzetli tatlarını yeni “Dünya Çay Koleksiyonu”nda bir araya getiriyor. Bu yeni koleksiyonda, siyah çay, yeşil çay, beyaz çay, Oolong, Rooibos, Mate ve meyve çayları gibi farklı kategorilerde toplam 14 lezzet yer alıyor.

 

Beta Tea, çay alanındaki uluslararası 30 yıllık tecrübesi ve bilgi birikimiyle dünyanın en lezzetli ve en kaliteli çaylarından yepyeni bir koleksiyon yarattı; “Beta Tea Dünya Çayları Koleksiyonu”…

 

Sri Lanka’dan Hindistan’a Demi Yerinde Dünyanın En Eşsiz Siyah Çayları…

Sri Lanka’nın alçak kesimlerinden ve çay bahçelerinden toplanan yaprakların Beta Tea tarafından incelikle işlenmesiyle üretilen Seylan çayının içeriğinde siyah çay, Peygamber çiçeği, meyve kabukları ve özel aromalar bulunuyor. Kısa kıvrımlı siyah yaprak yapısı, bu çaya bölgenin tipik aromasını ve karakterini katıyor. Çok koyu olmayan dem rengi, buruk tadımı ile hem sert hem de yumuşak çay sevenlerin ilgisini çekiyor. Hindistan’ın çayıyla ünlü bölgesi Darjeeling’te yetişen, berrak demi ve açık rengiyle çayların şampanyası olarak tanınan Darjeeling güçlü dağ güneşi ve iklim koşulları nedeniyle oldukça zor büyüyen ve nadir bulunan bir çay cinsi… Yine aynı şekilde Hindistan kökenli Assam Masala ise klasik, güçlü ve dolgun bir çay türü olarak öne çıkıyor. Sütle ve şekerle mükemmel bir uyum sergileyen Assam Masala çayı, Masala çayına sadık kalınarak Assam çayıyla, zencefil kabuğu, zerdeçal, karanfil kabuğu, karabiber, havlıcan, kakule, tarçın kabuğu gibi birçok baharatın harmanlanmasıyla üretiliyor. Damağı dolduran bir tada sahip; parlak ve güçlü aromalı… Kenya’da yetişen siyah çay, aspir çiçeği, portakal aroması içeren, granül yapılı Kenya Granül çayı, güçlü ve dolgun bir tada sahip.

 

Mistik Uzakdoğu’dan Gelen, Ruha Keyif Yeşil Çaylar…

Çin’in Jiangxi bölgesindeki Lushan Dağı yamaçlarında yetişen, işlendikten sonra yaprakları sıkı kıvırcık ve güçlü şeritler haline gelen Yun Wu çayının içeriğinde yeşil çay, frenk üzümü, Peygamber çiçeği bulunuyor. Yoğun kokusuyla insanı rahatlatan bu çay, parlaklığı ve frenk üzümü aromasıyla öne çıkıyor. Yeşil çay ve yasemin çiçeklerinin harmanı olan Jasmine Pearl ise Çin’in en iyi çaylarının yetiştiği, en ünlü bölgesi Fujian’dan toplanıyor. El yapımıyla yuvarlanarak hazırlanan bu çay ismini aldığı inci tanesi şeklinden alıyor. Hafif bir tatlılığa sahip olan Jasmine Pearl’ün aroması yoğun yasemin içeriyor. Antioksidan özelliği ile öne çıkan Fas Nanesi çayının içeriğinde yeşil çay, nane, Peygamber çiçeği var. Yeşil çay ve nanenin yoğun tüketildiği Fas’tan esinlenerek hazırlanan bu çay, yoğun nane kokusuna ve yumuşak içime sahip… Özel bir Japon çayı olan Sencha, özenle toplanan çay yapraklarının 15 – 20 saniye buhardan geçirilip, kıvrılarak, ısıtılması ve kurutulmasıyla elde ediliyor. Japonya’nın en çok tüketilen bu çayı, yeşil çay, zencefil, portakal nergisi içeriyor. Sıcak suya konduktan sonra çiçek açan Çiçek Açan Çay içinde 3 farklı çay bulunduruyor. Yeşil çay yaprakları ve çiçekler sıcak suya tadını bırakarak, çok hafif tatlı ve yumuşak bir içim keyfi sağlıyor.

 

Beyaz Çayın Antioksidan Etkisi…

Çin’den elde edilen çay yapraklarının, soldurma ve kurutma süreçlerinden geçerek üretildiği Bai Mu Dan çayının içeriğinde beyaz çay, gül yaprağı bulunuyor. Antioksidan oranı çok yüksek olan bu çay yumuşak bir içime sahip…

 

Afrika’dan Gelen Çay Keyfi…

Güney Afrika’dan yetişen çay yapraklarının, Beta Tea tarafından portakal kabuğu, limon kabuğu, portakal nergisi, krema ve portakal aromasıyla zenginleştirilmesiyle üretilen Rooibos çayı, keyifli ve yumuşak bir içime sahip. Antioksidan etkisi ve lezzetiyle dünyanın en sevilen çayları arasında yer alıyor.

 

Meyve Tadında Çay Lezzetleri…

Beta Tea’nin yeni Dünya Çayları Koleksiyonu’nda Türkiye de Nar Çayı ile yer alıyor. Narın mucizevi faydalarını keyfe dönüştüren bu çayda, nar taneleri, meyve kabukları, nar kabuğu ve bitki karışımları bulunuyor.

 

700 Yıllık Geleneğe Özel Yorum…

Çin’de 700 yıldan beri yoğun olarak tüketilen Yasemin çayı genellikle yeşil çay ile üretilirken, Beta Tea bu eşsiz lezzetin standartlarını yükselterek yasemin yapraklarını Oloong çayı yaprakları ile harmanlıyor. Yaseminli Oolong çayı ruhta bir demet yasemin etkisi yaratan kokusu ve yumuşak içimi ile öne çıkıyor.

 

Obeziteye İyi Geliyor, Yağ Yakımını Hızlandırıyor! Tam Bir Güç ve Şifa Kaynağı…

Asırlardır Güney Amerika yerlileri tarafından güç ve şifa kaynağı olarak içilen Mate çayı, bu özellikleriyle Arjantin’in milli içeceği olarak tanınıyor. Tüm dünyada obezite tedavisinde kullanılan bu çay aynı zamanda vücutta yağ emilimini dengeliyor, yağ yakımını hızlandırıyor ve ödem atmayı destekliyor. İçeriğinde yer alan mate, melisa ve kekik hoş bir koku ve aroma sağlıyor.

 

Alışılagelmiş çay lezzetlerine ayrıcalık katan Beta Tea’nin yeni Dünya Çayları Koleksiyonu ile günün her saatine eşlik eden, etkileri ile hem bedene, hem de ruha iyi gelen en ayrıcalıklı tatları keşfedeceksiniz! Koleksiyona sadece seçkin gurme noktalarından, Carrefour Gurme’lerden ve www.betateashop.com dan ulaşabilirsiniz.

 

www.betatea.com.tr

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183