Öne Çıkanlar istanbul FC Sion takımı ferhat paşa Çanakkale ruhunu hissettiler 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Bu haber kez okundu.

‘BEREKET KONVOYU’ ARNAVUTLUK YOLCULUĞUNU TAMAMLADI
  
Bayrampaşa’dan dualarla yolcu edilen Bereket Konvoyu, Balkanlar’ı karış karış gezmeye devam ediyor. Gittiği her yerde sevgi gösterileri ile karşılanan konvoy; Bulgaristan, Sırbistan, Bosna-Hersek, Karadağ ve Kosova’nın ardından Arnavutluk’a ulaştı. Konvoy başkent Tiran’ın ardından Arnavutluk’taki ikinci iftar programını Peshkopia’da düzenledi. Burada yaklaşık 2 bin kişilik iftar sofrası kuran konvoya Müslümanlar büyük ilgi gösterdi. İftar programına Peshkopia Belediye Başkanı Muharrem Rama, Peshkopia Müftüsü Muis Kurtula ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

‘KONVOY’ MAKEDONYA YOLUNDA

Arnavutluk’un ardından Makedonya’ya hareket eden konvoy, burada Manastır, Debre-Mavrova, Gostivar, Kırçova ve Strumica olmak üzere toplam 5 farklı şehir ve ilçede iftar programları düzenleyecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183