Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi ITVS İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ediyor SAGEM

Bu haber kez okundu.

BELEDİYE PERSONELİNE KBRN BİLİNÇLENDİRME EĞİTİMİ VERİLDİ

 Esenyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten Sivil Savunma Amirliği tarafından düzenlenen seminere konuşmacı olarak, İstanbul Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü görevlilerinden KBRN sorumlusu Ahmet Alparslanduru, Esenyurt Belediyesi Sivil Savunma Amiri Hakan Saçin,  Arama Kurtarma Teknisyenleri Sefer Küçük ve Hamzahan Musaoğlu katıldı.



Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi toplantı salonunda düzenlenen eğitim programında, konuşmacılardan teknisyen Sefer Küçük, yapmış olduğu sunumda KBRN tehditlerine maruz kalındığında, doğru davranış şekillerinin neler olduğu konusunda bilgiler de aktardı. Esenyurt Belediyesi personeline bilgilerini aktaran uzmanlar, olası tehlikelere karşı hazırlıklı olunması, alarm ve ikaz işaretlerinin öğrenilmesi ve çalışma ortamlarında tehlike arz edecek durumlar karşısında bilinçlendirdi.

Program sonunda eğitmenler olası bir kimyasal saldırı durumunda önlem amaçlı araç ve ekipmanların tanıtımını yaparak uygulamalı anlattılar.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183