Öne Çıkanlar Türkiye FETÖ Next Level Tera Çebi İstoçspor

Bu haber kez okundu.

Bayrampaşa fesleğen kokuyor

 Bayrampaşa fesleğen kokuyor

Bayrampaşa Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ‘Fesleğenli Bahar Etkinliği’ başladı. Etkinlik kapsamında, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, vatandaşlara fesleğen hediye etti.

Bayrampaşa Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği 'Fesleğenli Bahar Etkinliği’ Muratpaşa Mahallesi Fevzi Paşa Caddesi’nden start aldı. Başkan Atila Aydıner, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle birlikte binlerce vatandaşa fesleğen hediye etti. Bayrampaşa’yı fesleğen kokusu sardı.

Etkinlikle ilgili bir açıklama yapan Başkan Aydıner, “Bütün renkleriyle tabiatın güzelliklerini hatırlatmak ve halkımızın bahar sevincine ortak olmak için vatandaşlarımıza bu yıl da fesleğen hediye ediyoruz” dedi.


80 BİN FESLEĞEN DAĞITILACAK

Muratpaşa Mahallesi’nde başlatılan fesleğen dağıtımına Bayrampaşa’daki diğer mahallelerde ve Şehir Parkı’nda devam edilecek. Etkinlik kapsamında, yaklaşık 80 bin fesleğen dağıtılacak. Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183