Öne Çıkanlar Türkiye Next Level Tera FETÖ haberdesiniz Çebi

Bu haber kez okundu.

Başkan Öz’den ziyaret

 Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yeni projesi Kartal Belediyesi Sanat Akademisi açıldı.

 Kartal Belediyesi Sanat Akademisi  kapılarını açtı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Ana Sanat Dalı Başkanı Prof. Cana Gürmen ve usta kemancı, akademisyen ve besteci Prof. Cihat Aşkın’ın danışmanlığında hayata geçen Kartal Belediyesi Sanat Akademisi’ne girmek isteyen 6-15 yaş arası çocuklar, yeteneklerini sergiledi. Akademide sınıfları gezen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yeteneklerini sergileyen öğrencileri dikkatle izledi. Başkan Altınok Öz’e, Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti.


‘SANAT’A ÖNEM VERİYORUZ’

Akademi hakkında bilgi veren Başkan Altınok Öz, "Kartal'ın ileriye dönük ne olacağını kararlaştırdığımızda 4 ana unsurumuz vardı. Arkeoloji, ekoloji, teknoloji ve sanat. Bugün sanatın bir bölümü için önemli bir projeyi hayata geçirmiş oluyoruz. Kültür Müdürlüğümüzün bünyesinde Kartal Sanat Akademisi bugün yola çıkmış oldu. Uzun bir yol. Felsefe ve sanat, düşünceyi gerektiren ve getiren unsurlar. Düşünce olmadan sorgulama olmaz. Sorgulama olmadan da özgür birey olmaz. Kartal'da ciddi bir sanat hareketi, bundan sonra da artarak devam edecek" ifadelerini kullandı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183