Öne Çıkanlar Büşra Jülide Şişmanoğlu Tuvalin Sesi spor istanbul TBMM

Bu haber kez okundu.

Başkan Cem Kara'dan Çocuklara Tiyatro Hediyesi

Çatalca Belediyesi tarafından ücretsiz düzenlenen etkinlikler ile çocukların hafta sonu aktiviteleri artıyor. Başkan Cem Kara'nın büyük önem verdiği çocuklar için sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler organize edilerek, verimli ve keyifli tatiller geçirilmesi sağlanıyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Nazım Özbay Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen

Tiyatro etkinliğine her zaman olduğu gibi katılım yoğundu. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın çocuklara hafta sonu hediyesi olan “Oyuncak Müzesi” adlı tiyatro oyunu, iki seans halinde çocukların beğenisine sunuldu. Çatalca Belediyesi tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilen tiyatro gösterimi, her yaştan çocuğun ilgiyle izlediği bir etkinlik oldu.

Mutlulukları yüzlerinden okunan çocuklar ve aileleri hafta sonu keyfini Çatalca Nazım Özbay Kültür Merkezi'nde yaşarken, Başkan Kara'ya da teşekkürlerini sundular.

SENAY BADUR- Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183