Öne Çıkanlar Salih Cengiz seçim bürosu asrın felaketi futbol maçı Silivri Selimpaşa

Bu haber kez okundu.

Başkan Aydın, Giresun Vakfı Olağan Kongresi'ne Katıldı

Bayrampaşa Titanik Otel’de dün düzenlenen Giresun Vakfı Olağan Kongresi’nde kısa bir konuşma yapan Başkan Remzi Aydın, “Bir çoğumuz ikinci nesil İstanbulluyuz. Annemiz babamız gurbete gelmiş. Yine de memleketimle hiçbir zaman irtibatımı koparmadım. Her sene gider ve geçmişten günümüze memleketimde yaşanan gelişmeleri, değişimleri gözlemlerim. Yatırımlarla gerçekten çok farklı noktalara geliyor.” diye ifade etti.



Konuşmasında Giresunlular olarak siyasette, ticarette, STK'larda var olduklarını vurgulayan Başkan Aydın, birçok başarı hikayelerinin bulunduğunu ve bu başarı hikayelerinin tesadüf olmadığını belirterek, ”Başarı hikayeleri hepimizin gayretiyle, çabasıyla oluşuyor. Giresun Vakfımızın, hem Giresunda hem de İstanbul'da yaşayan hemşehrilerimize katacağı çok şeyler olduğunu düşünüyorum." dedi.

Konuşmasının sonunda yeni yönetime başarılar da dileyen Başkan Aydın’ı, salonda bulunanlar uzun süre alkışladı.

Giresun Vakfı Olağan Kongresi’ne milletvekilleri, bürokratlar, iş adamları ve vakıf üyeleri katıldı.
                                                     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183