Öne Çıkanlar 18 mart Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız pişman olacaksınız Farklı Diller 23 Ekim fındık fiyatları!

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ALTINOK ÖZ’DEN ALERJİK ÇOCUKLAR İÇİN KREŞ MÜJDESİ

 Ziyarette, Alerji ile Yaşam Derneği Başkanı Özlem Ceylan ile birlikte Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay ve Kreş Müdürü Nazlı Enif Dipşar da hazır bulundu.

 

Doktor olması dolayısıyla insan ve özellikle çocuk sağlığına verdiği öneme vurgu yapan Başkan Altınok Öz, çocuklarda son yıllarda giderek artan alerjik hastalıklara dikkat çekti. Kartal’da, alerjik hassasiyeti olan çocuklar için planladıkları kreş projesi hakkında konuklarına bilgi veren Başkan Altınok Öz, “Kreşte bir çocuk alerjikse diğer çocuklarla aynı yemeği yemesi, aynı şeyleri tatması mümkün değil. Ve bu çocukların da anneleri çalışıyor. Çocuklarını kreşe emanet etmek zorundalar. Biz de alerjik çocuklar için bir kreş yapmaya karar verdik. Bir ilki gerçekleştireceğiz.Gıda ve ortam alerjisi gibi her tür alerjik hassasiyeti olan çocuklara özel bu kreş projemizi hayata geçireceğiz” dedi.

 

Alerji ile Yaşam Derneği Başkanı Özlem Ceylan, Başkan Altınok Öz’e, alerjik çocuklar için kreş projesi ve sağlık hizmetleri konusunda gösterdiği hassasiyet nedeniyle teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183