Öne Çıkanlar 15 Temmuz Meydanı Dikey Bahçeyle Yeşilleniyor karlıktepe spor parkı Ehliyette yeni dönem! Yassine Baddiavi GÜNDEM

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ALTINOK ÖZ ŞEYH ŞAMİL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

 Kartal Belediyesi ile Robert Koleji tarafından ortaklaşa hazırlanan ‘Topluma Hizmet Projesi’nde sona gelindi. Proje kapsamında Robert Koleji öğrencileri, Şeyh Şamil İlkokulu öğrencileri ile birlikte dans, tiyatro, drama gibi alanlarda sosyal faaliyetlerde bulundu. Yaptığı çalışmaları velilerine sergileyen minikler, sosyal sorumluluk projesine en başından beri desteğini esirgemeyen Kartal Belediye Başkan Op. Dr. Altınok Öz ile bir araya geldi.



Şeyh Şamil İlkokulu’nda minikleri ziyaret eden Başkan Altınok Öz, projeye katılan tüm öğrencileri tek tek tebrik ederek, çalışmalarından dolayı miniklere kabartma harita ve okuma kitabı hediye etti. Başkan Altınok Öz’ün hediyeleri karşısında çok mutlu olan Şeyh Kamil İlkokulu öğrencileri, kendisine teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183