Öne Çıkanlar 15 Temmuz Meydanı Dikey Bahçeyle Yeşilleniyor Yassine Baddiavi karlıktepe spor parkı Milyon Liralık Yatırımda Sona Gelindi Ehliyette yeni dönem!

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ALTINOK ÖZ, MECLİS ÜYELERİ İLE BİRLİKTE ADALET YÜRÜYÜŞÜ’NE DEVAM EDİYOR

  ‘Adalet Yürüyüşü’nün 15’inci gün etabında Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, CHP’li Milletvekilleri, Gazeteci Mustafa Mutlu, CHP Kartal Kadın Kolları Yönetimi, meclis üyeleri ve çok sayıda Kartallı İstanbul'a doğru yürüyüşlerine devam ediyor.15 Haziran Perşembe günü Ankara Güvenpark'tan yola çıkan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki ‘Adalet’ kortejinin bugünkü hedefi ise Sakarya’nın Hendek ilçesi...

 

 

Adalet Yürüyüşü

 

CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasına ve genel hukuksuzluğa tepki olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde başlatıldı. 15 Haziran Perşembe günü saat 11.20’de Ankara Güvenpark'tan başlayan Adalet Yürüyüşü’nün 9 Temmuz Pazar günü saat 16.00'da Maltepe'de düzenlenecek mitingle sona ereceği planlanıyor.

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183