Öne Çıkanlar Kentsel dönüşüm Kabak çekirdeği Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ALTINOK ÖZ KIRIM TEŞKİLATLARI PLATFORMU’NUN TOPLANTISINA KATILDI

Yalova’da gerçekleşen toplantıya Başkan Altınok Öz’ün yanı sıra; Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Kırım Teşkilatları Platformu’nun yönetim kurulu ve üyeleri katıldı. Toplantıda platformun üyeleri Kartal’da gerçekleşen çalışmaları yakından takip ettiklerini, özellikle kültür ve sanat alanında ilçede yapılan çalışmaları çok önemsediklerini söyledi. Toplantı boyunca üyeleri dinleyen Başkan Altınok Öz ise, Türkiye’nin kültür çeşitliliğine dikkat çekerek Kartal Belediyesi ailesi olarak sivil toplum örgütleriyle ilişkilerini her zaman geliştirmeye yönelik çalışmalarının olduğunu kaydetti.



Kırım Teşkilatları Platformu üyeleri toplantının sonunda Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve Yalova Belediye Başkanı Başkan Salman’a katılımlarından dolayı teşekkür etti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183