Öne Çıkanlar 18 mart Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız 23 Ekim fındık fiyatları! pişman olacaksınız Farklı Diller

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN AKGÜN'ÜN EN ZOR VE EN MUTLU GÜNÜ

 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün kızı Merve Akgün ile Eray Kurt İstanbul düzenlenen törenle evlendi. Başkan Dr. Akgün, "Bugün benim için hem zor günüm, hem de en mutlu günümüz. Allah mutluluklarını daim etsin. Törenimize katılan, katılamayan herkese teşekkür ediyoruz. Allah herkesin çocuğuna, herkese nasip etsin" dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün kızı Merve Akgün ile Eray Kurt Wow Airport Otelde düzenlenen törenle dünya evine girdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikaha politika, sanat ve ekonomi dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Çifte evlilik cüzdanını KKTC eski Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu verdi.



TANINMIŞ POLİTİKACILAR NİKAH ŞAHİTLERİ
Düğüne çok sayıda tanınmış politikacı katıldı. Nikâh şahitleri ise şu isimlerden oluştu: Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) eski Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Eski Başbakan Mesut Yılmaz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP Meclis Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, İstanbul Eski Belediye Başkanı Bedrettin Dalan ve iş adamı Ahmet Kaşıbeyaz.
Duygularını paylaşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, "2. kızımı bu akşam uğurluyoruz. Yeni bir yuva kuruyorlar. Hem kızıma, damadıma hem de bütün gençlerimize ömür boyu saadetler diliyorum. Kızı vermek çok zor kızımı verirken tabiri caizse üzerimden dozer geçti. Bugün benim için hem zor günüm, hem de mutlu günümüz. Allah mutluluklarını daim etsin" dedi. Dr Akgün şunları söyledi.
“Saygıdeğer cumhurbaşkanımız ve başbakanımıza, TBMM başkanvekilimize, politikacı arkadaşlarım ve siyasi büyüklerime, tüm belediye başkanlarımıza, askeri yöneticilerimize, belediye meclis üyelerimize, iş adamlarımıza, muhtarlarımıza, aile dostlarıma, mesai arkadaşlarıma ve büyük Büyükçekmece aileme çok teşekkür ediyorum. Herkese saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum.”
Anne Hatice Akgün ise, "Sabahleyin kızımızı verirken üzüldük biraz ama sevinçte yaşıyoruz. Evden ayrılması zor geldi tabi bir kız çocuğu olarak. Allah mutlu etsin" diye konuştu.



Eray Kurt'un anne ve babası Gülistan ve Yaşar çifti çok mutlu olduklarını dile getirdi.

HER SİYASİ GÖRÜŞ BİR ARADA
Dr. Hasan Akgün'ün kızı Merve ile Eray Kurt'un düğünü, çok sayıda politikacı ve siyasi yöneticiyi de bir araya getirdi.
Düğüne KKTC eski Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, TBMM Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun eşi Hamdiye Soylu ve oğlu Engin Levent Soylu, CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Tekin Bingöl, CHP Milletvekili Ali Şeker, eski milletvekili Abdullah İleri, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, İBB eski Başkanı Bedrettin Dalan gibi farklı siyasi görüşten davetliler katıldı.
BELEDİYE BAŞKANLARI YALNIZ BIRAKMADI
Çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıyarken ayrıca Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Eceabat Belediye Başkanı Adem Ejder, Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve çok sayıda belediye meclis üyesi ile belediye yöneticisi katıldı.
Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat ve AKP Büyükçekmece İlçe Başkanı İlker Gürbüz de törene katılan isimler arasındaydı.
Merve Akgün ile Eray Kurt’un İstanbul Wow Hotel'de gerçekleştirilen muhteşem düğün törenine Büyükçekmece Belediyesi’nin KKTC, Bulgaristan ve Makedonya’daki kardeş şehirlerinden belediye başkanları da katıldı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183