Öne Çıkanlar 23 Ekim fındık fiyatları! pişman olacaksınız ibb 18 mart Türkiye

Bu haber kez okundu.

Başkan Akgün, Kılıçdaroğlu ile birlikte yürüdü

 CHP’li başkanlar destek verdi

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından Ankara’dan İstanbul’a başlattığı “Adalet Yürüyüşü”nün 6 gününde CHP’nin İstanbul belediye başkanları da katılarak, yürüyüşe destek verdi.

 

Tarihi grup toplantısı

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, milletvekilleri ve belediye başkanları ile birlikte Ankara Kızılcahamam Bulak Köyü’ndeki toplanma alanında bir araya geldi. Başkan Akgün, saat 08:00’den itibaren başlayan Adalet Yürüyüşü’nde zaman zaman Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile birlikte yürüdü. Başkan Akgün,  Yaklaşık 10 kilometrelik yürüyüşün ardından saat 13:30’da CHP’nin TBMM Grup toplantısı için Çamlıdere yol ayrımında mola verildi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuştuğu tarihi grup toplantısına katılım çok yoğun oldu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183