Öne Çıkanlar seçim İstiklal Caddesi Türkiye küçükçekmece belediyesi öğrendi

Bu haber kez okundu.

Başakşehir’de kadınlar kapı kapı dolaşıyor

 AK Parti teşkilatlarının seçimler öncesi gelenek haline getirdiği kapı kapı gezme faaliyetinin bir yenisi daha Başakşehir’in Şahintepe semtinde gerçekleştirildi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da AK Parti Başakşehir İlçe Başkanlığı’nın Güvercintepe ve Şahintepe Mahallelerinde düzenlediği “Sevgi Yürüyüşü”ne katıldı.

Güvercintep’deki Başakşehir İlim ve Gençlik Derneği önünden başlayıp Güvercintepe Meydanı’na kadar süren yürüyüşte Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas’ın yanı sıra, AK Parti İstanbul Milletvekili Adayları Ruken Kilerci, Erkan Kandemir ve Sinan Karşıyaka ile AK Parti Başakşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurdan Ertuğrul, AK Parti Başakşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Ay ve yüzlerce partili hazır bulundu.



Türk kahvesi ve karanfiller dağıtıldı

Coşkulu bir katılımla gerçekleşen yürüyüşte partililer çevre esnafa ve vatandaşlara karanfil takdim etti. Buradan araçlarla Şahintepe’de bulunan seçim bürosuna geçen partililer Şahintepe’de seçmen taramasında bulundu. Evleri tek tek dolaşan partililer vatandaşlara, içinde Türk kahvesi ve 24 Haziran seçimleriyle ilgili broşürlerin bulunduğu çanta dağıttılar. İlerleyen saatlerde Aile ve Sosyal Politikalara Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın da dâhil olduğu faaliyet ev ziyaretlerinin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183