Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM ab

Bu haber kez okundu.

Başakşehir'in Sorunları ve Çözüm Önerileri Tartışıldı

Öksüz, projelerini geniş bir toplantıyla açıkladı. Lansmana CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat ve partililerin yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı, Başakşehir'in uzun süredir aynı zihniyetle yönetildiğini ve gelişme potansiyelinin yeterince kullanılmadığını belirtti. Kayabaşı, özellikle bütçenin etkin kullanılmadığını ve daha önce açıklanan projelerin yeterince ilerleme kaydetmediğini vurguladı.

CHP Başakşehir Belediye Başkanı Mesut Öksüz, belediyenin geleceği için çeşitli projeler sundu; kültür merkezleri, spor kompleksleri, yaşam merkezleri gibi gençlere yönelik tesisler öne çıktı. Ayrıca, ulaşım ve altyapı sorunlarına da çözüm getirileceği belirtildi. Karabat da konuşmasında Başakşehir'in geliştirilemediğini ve halkın refah seviyesinin artırılması gerektiğini vurguladı. Öksüz, Başakşehir'in geleceği için umutlu mesajlar vererek konuşmasını tamamladı. Fazıl Anıl Kılıçlı

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183