Öne Çıkanlar Büşra Jülide Şişmanoğlu Tuvalin Sesi Özel Çocuklar İçin Güzel Çalışmalar Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı Hayko Cepkin

Bu haber kez okundu.

Bakırköy Belediyesi’nden haberimize ilginç cevap: ‘Geçmişi neden kurcalıyorsunuz?’
 Bakırköy Belediyesi’nden haberimize ilginç cevap:

Geçmişi neden kurcalıyorsunuz?’

“Bakırköy'de ARTAŞ'a kıyak mı yapıldı?” başlıklı haberimizin ardından Bakırköy Belediyesi yetkililerinden “Geçmişi neden kurcalıyorsunuz?” tepkisi geldi.

Gazetemizin 8 Nisan 2015 tarihli 878. sayısında Bakırköy’de bulunan bir otoparkın üst katının kaçak olduğu iddiasına, belediyeden yanıt geldi. Bakırköy Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Akyüz tarafından temsilcimize verilen sözlü cevapta, “belediyenin görevini yaptığı” belirtilirken; geçmişe dönük olduğu için bu görevin yapıldığına ilişkin herhangi bir belge verilemeyeceği kaydedildi.

Akyüz, gazetemizin Bakırköy temsilcisine yaptığı açıklamada “Geçmişi neden kurcalıyorsunuz? Bizim birimimiz işini yapmıştır” diyerek haberimize tepki gösterdi.

İŞTE O HABER

Gülen Cemaati’ne yakın bir isim olduğu ileri sürülen Süleyman Çetinsaya'nın İstabul'da birçok noktada yaptığı konut, AVM inşaatları ve yap işlet devret modeliyle yönetilen otoparklarda 'imar dışı uygulamalara göz yumuluyor' eleştirileri yerel siyasette gündem oldu.

Bakırköy Yenimahalle'de bulunan bir otopark, cemaate yakın bir isim olduğu iddia edilen Süleyman Çetisaya'nın şirketi ARTAŞ'ın 'yap-işlet devret' yöntemiyle projelendirildi. Çetinsaya için katlı otoparkta imara aykırı olduğu iddia edilen fazladan katın, şirketin özel kullanım merkezi yapıldığı öne sürüldü.

HEM KAÇAK HEM USULSÜZ KULLANM İDDİASI

İBB’ce projelendirilen Bakırköy Yenimahalle 1083 ada 71 parselde yaptırılan katlı otoparka fazladan yaptırılan kat ve bu katın kullanımı konusunda çeşitli iddialar ortaya atıldı. İmara aykırı olarak yapıldığı ve firmanın yönetim ofisi olarak kullanıldığı öne sürülen kaçak katın, gelen şikayetler üzerine İBB ve Bakırköy Belediyesi zabıtalarınca usule aykırı olduğuna dair tutanak tutulmadığı ileri sürüldü. Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183