Öne Çıkanlar Zeytinburnu Ertan Şahin E. Y. fuar yapı Şişli Belediyesi

Bu haber kez okundu.

BAKAN KAYA, SULTANGAZİ’DE “BİTLİSLİLER BULUŞMASI"NA KATILDI

 Sultangazi Belediyesi, İBB Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi'nde "Bitlisliler Buluşması" adlı program düzenledi. Programa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti eski Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Bitlis Dernek yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
“482 BİN ENGELLİYE EVDE BAKIM HİZMETİ VERİYORUZ”
Programda konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, "İktidara geldiğimizde 1,2 milyar olan sosyal yardım bütçesini bugün 32 milyara yükselttik. Bugün engellisine sahip çıkan, bakımını sağlayan, destek veren bir Türkiye var. 482 bin engelliye evde bakım hizmeti veriyoruz" dedi.

 

 “SOSYAL YARDIM BÜTÇESİNİ 32 MİLYARA YÜKSELTTİK”
Toplumun tüm dezavantajlı kesimlerine el uzatan bir Türkiye meydana geldiğini anlatan Kaya, "İktidara geldiğimizde 1,2 milyar olan sosyal yardım bütçesini bugün 32 milyara yükselttik. Bugün engellisine sahip çıkan, bakımını sağlayan, destek veren bir Türkiye var" diye konuştu.
"16 Nisanda 'evet' mührünü sandıklara sizler vuracaksınız" diyen Kaya, "16 Nisan'da bu ülkeye çok bedeller ödetmiş koalisyonları artık Türkiye'nin gündeminden kaldıralım, sizlerle birlikte yeni ve güçlü Türkiye'yi hep birlikte inşa edelim." ifadelerini kullandı.
 


“TÜRKİYE’YE İSTİKRAR GELDİ”
Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ise yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye”ye istikrar geldiğini belirterek, “15 yıl önce bankalar batmış, Türkiye borç batağındaydı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK Partili hükümetler, Türkiye'ye istikrar getirdi” diye konuştu.
Türkiye'de büyük bir kalkınma hamlesinin başlatıldığını ifade eden Başkan Altunay, bununla da yetinilmeyip dünyanın farklı coğrafyalarındaki mazlumlara şefkat eli uzatıldığını söyledi.
Konuşmasında referandumla ilgili açıklamalarda da bulunan Başkan Altunay, “16 Nisan'da yapılacak referandumda, ‘evet’ oylarıyla güçlü bir Türkiye çıkacak. 17 Nisan sabahı geleceğe daha güvenle bakacağız” dedi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183