Öne Çıkanlar FC Sion takımı ferhat paşa Çanakkale ruhunu hissettiler 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı trafiğe kapatılcak

Bu haber kez okundu.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU, PİLAV DAĞITTI

 Bağcılar Belediyesi, Tosya Belediyesi, Tosya Dernekler Federasyonu (TODEF) ve Kastamonulular Dayanışma Derneği’nin (KAS-DER) ortaklaşa düzenlediği Kastamonu Tosya Pilav Festivali yoğun ilgi gördü. Kirazlı Metro İstasyonu yakınındaki alanda düzenlenen programda Dışişleri Bakanı MevlütÇavuşoğlu da katıldı.

Etkinlikte katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Bakan Çavuşoğlu, her gelişinde Bağcılar’ın daha güzelleştiğine şahit olduğunu belirterek, “Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı çok çalışkan bir başkan. Her davet ettiğinde ilçeye geliyoruz” dedi.

‘BU ÜLKEDE PATRON MİLLETTİR’

16 Nisan’daki referanduma değinen Çavuşoğlu, Türkiye’nin istikrara kavuşmasını ve kısır döngülerle geriye gitmesini istemediklerini belirtti. Geçmişte yılların koalisyonlarla heba edildiğini de anlatan Çavuşoğlu, Ecevit-Sezer ve Demirel-Çiller kavgalarını hatırlattı. Çavuşoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye bugün emin adımlarla gidiyorsa AK Parti ve milletin tercihi sayesindedir. Bu ülkede patron millettir. Seçim sonrası hükümeti kendisi kurmalıdır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sonrası ne olacak?O’nun derdi kendisi değil, milletinin geleceğidir. Getireceğimiz güçlü sistem Erdoğan sonrası Türkiye’nin sigortasıdır. MHP ile vatanını seven insanlar olarak Türkiye’nin geleceğini sigortalamak istiyoruz.”

‘YÜZDE 63 CİVARINDA EVET BEKLİYORUM’

Referandumdan yüzde 63 civarında ‘evet’ beklediğini de kaydeden Çavuşoğlu, “Herkes bunu satın aldı. Brüksel’deki NATO Toplantısı’nda bazı dışişleri bakanları yüzde 60’a yaklaştığını söyledi.Ben de, ‘Sizin de katkınız oldu. Hatalarınız ve ‘hayır’ yönündeki çalışmalarınız ters tepki verdi. ‘Evet’ sayısı arttı’ dedim. Yüzde 60’a yaklaştı. İlk başlarda yüzde 52,5, 54,5 daha sonra 56’ya çıktı. Şimdi de yüzde 60’a yaklaşıyor. Kararsızların oranı da düşüyor” şeklinde konuştu.

‘BAĞCILAR KÜLTÜR MOZAYİĞİ’

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise Bağcılar’ın ülkemizin tüm zenginliklerini barındırdığını ifade etti. Bağcılar’ın nüfus olarak 56 ilden büyük olduğunu dile getiren Çağırıcı, ilçelerinde ülkenin her yöresinden kültürün yaşandığını ve yaşatıldığını belirtti.

Konuşmaların ardından Çavuşoğlu ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, davetlilere kazanda pişirilen pilavdan ikram etti. Kastamonu yöresine ait yemeklerin de tanıtıldığı festivale;AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli, Bağcılar Kaymakamı Orhan Çiftçi, Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, TODEF Başkanı Ali Tekin, KASDER Bağcılar Şube Başkanı Mahir Karakaş’ın yanı sıra  çok sayıda vatandaş katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183