Öne Çıkanlar Türkiye haberdesiniz esenyurt belediyesi FETÖ Next Level Tera

Bu haber kez okundu.

Bağcılar’da gönül elçilerine teşekkür

 “Gönüllü ol, öncü ol” sloganıyla yola çıkan Bağcılar Belediyesi Gönül Bağı üyeleri için Dünya Gönüllüler Günü kapsamında bir tören düzenledi. Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda gerçekleştirilen programa konuk olarak Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Yönetmen Mesut Uçakan ve Meddah Yusuf Duru da katıldı.




‘GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATTIK’

Belediye Başkanı Çağırıcı, "Bağcılar’ı sadece kaymakam, emniyet müdürü yönetmiyor, Bağcılar’ı, burada yaşayanlar da yönetiyor. İlçe olarak 25. yılımızı geride bıraktık, çeyrek asırlık bir ilçe olduk. Bu kültürel istişare toplantılarımıza hep devam ettik. Öncelikle Bağcılar’ı Bağcılar’da yaşayan dostlarla birlikte yönetmeyi amaçladık. Farklı platformlar oluşturduk, çevre kulübü kurduk, Bağcılar'da güzel çalışmalara imza attık. Bunlardan en önemlisi 'Gönül Bağı' projesidir" dedi. Çağırıcı, ülkede bir daha FETÖ gibi hainlerin yetişmemesi için insanların tanış olmaları gerektiğini anlatarak, projenin bunun için çok önemli olduğunu dile getirdi. Konuşmanın ardından, proje kapsamında önemli desteklere imza atan 100 gönül elçisine, teşekkür plaketi ve gönüllü kartı takdim edildi. Daha sonra, Başkan Çağırıcı, gönül elçileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183