Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye FETÖ Next Level Tera esenyurt belediyesi

Bu haber kez okundu.

Bağcılar’da bahar seferberliği

 Bağcılar, bu yıl da bahar aylarını farklı güzellikteki ağaç ve çiçeklerle karşıladı. 
Bağcılar’daki toplam 154 park ile refüj, okul ve ibadethane bahçeleri ile meydanları birbirinden güzel ağaçlar ve çiçekler süslemeye başladı. Aralarında ıhlamur, alev, kurtbağrı, kiraz, erguvan, hatmi ve oya türlerinin bulunduğu 2 bin 500 ağaç ile, lale, sümbül, menekşe, çuha, bellis ve süslahanası gibi 1 milyon 23 bin adet mevsimlik çiçek toprakla bululştu. Yine, Kestane Bahçesi, Fındık Bahçesi ve Ertuğrul Gazi Parkı’na dikilen yaşları 500’ün üzerinde olan anıt zeytin ağaçları da vatandaşların yoğun ilgisini çekti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle yapılan ortak çalışma kapsamında da Mehmet Akif Bulvarı’ndaki dere kenarına 100 bin gülfidanı dikimi gerçekleştirildi. 



‘İLÇEMİZ TEMİZ VE YEŞİL BİR ÇEVREYE KAVUŞUYOR’


Bağcılar’ın artık farklı türde ağaçlara ev sahipliği yaptığını belirten Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçenin yeşil yapraklı ağaçlarıyla ayrı bir güzelliğe büründüğünü belirtti. Hemşerilerinin yoğun olarak bulunduğu noktalardaki tesisleri ve alanları ağaçlarla donattıklarını da hatırlatan Çağırıcı, “Hemşerilerimle birlikte çevremizi güzelleştiriyoruz. Bir yandan farklı türde ağaçlar dikerken, aynı zamanda onları koruyoruz. İlçemiz temiz ve yeşil bir çevreye kavuşuyor. Gelecek nesillere güzel bir çevre bırakmak için çalışıyoruz” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183