Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye FETÖ Next Level Tera Gökhan Yüksel

Bu haber kez okundu.

Babalar çocukları için pasta yaptı

 Maltepe Belediyesi’ne bağlı Zümrütevler kreşinde eğitim gören çocuklar, 18 Haziran Babalar Günü öncesinde babalarıyla kreşte buluştu. Babalar, üzerlerine “kral” yazan tişörtler giyerek çocukları için pasta yaptı. 

Maltepe Belediyesi Zümrütevler Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi, “Babalar Günü” dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte kreşe gelen babalar, bonelerini ve üzerlerine “kral” yazan tişörtlerini giyerek, mutfağa indi ve çocukları için özenle pasta hazırladı. Oldukça renkli anlara sahne olan pastaların hazırlanması sonrasında babalar, üzerlerine “prens” ve “prenses” yazılı tişörtleri giyen çocuklarına kendi yaptıkları pastaları yedirdi.


HUZUREVİNDE BABALAR GÜNÜ ŞENLİĞİ

Maltepe Huzurevi’nde de Babalar Günü’nü kutladı. Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları Canan Döner ve Ömer Ekşioğlu’nun katıldığı kutlamada, huzurevi sakinleri gönüllerince eğlendi. Çeşitli ikramların da yapıldığı buluşmada, huzurevi sakinlerine Babalar Günü hediyeleri de dağıtıldı. Gönüllerince eğlenen huzurevi sakinleri, desteklerinden dolayı Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a teşekkür etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183