Öne Çıkanlar CHP GÜNDEM PKK 15 Temmuz Meydanı Dikey Bahçeyle Yeşilleniyor karlıktepe spor parkı

Bu haber kez okundu.

AYTEN SOYSAL İNTERNET BAĞIMLILIĞININ ZARARLARINA DİKKAT ÇEKTİ

 5 ve 6’ncı sınıf öğrencileriyle buluşan Soysal, internet bağımlılığı olan çocukların, biran önce okuldan eve gitmek istediklerini belirterek, “ İnterneti oyun ve eğlence için kullanan çocuklar bir süre sonra bağımlı olurlar. İnternet bağımlısı çocuklarda dersten soğuma olur. Ödevlerini hemen bitsin diye özensiz bir şekilde yaparlar. Gözleri bozulur, astigmat veya miyop başlar. İnternet ortamı beyni de çalıştırmadığı için olumsuz etkiler” diye konuştu.



 
3 YAŞINDAN KÜÇÜK ÇOCUKLARA TABLET VE BİLGİSAYAR YASAKLANMALI
 
Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Soysal, “ Hafta içi yarım saat, hafta sonu ise 2 saat internette vakit geçirebilirsiniz. 3 yaşına kadar çocukların eline tablet ve bilgisayar verilmemeli. Hatta bu durum yasaklanmalı. 3 yaşından büyük çocuklar ise yalnızca günde 10 dakika tabletle oynayabilir” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183