Öne Çıkanlar Mehmet Deniz Stuttgart Ares 3G vedat bilgin Engelliler 5 Yıldızlı Tatil Yaptı

Bu haber kez okundu.

AVCILAR’IN LİONS CAFE VE RESTAURANT’I VAR

Hizmet sektörünün tanınmış isimleri Olgun kardeşler, Avcılar Denizköşkler Mahallesinde hizmete soktukları LİONS CAFE VE RESTAURANT ile yine ilklere imza atıyorlar. Yaşar Olgun ve kardeşlerinin oluşturduğu aile şirketi bünyesinde hizmet veren LİONS CAFE ve Restaurant 1000m2 tabana kurulu ve tesiste yok yok. İster bahçe katında maç keyfi yaşayın, ister bir üst katta arkadaşlarınızla okey oynayın. İster yöresel kebap çeşitlerinin lezzetine varın veya dünya mutfağının çeşitli lezzetlerine varın. Arkadaşlarınızla doğum günü kutlaması yapabilir, özel animasyonlar eşliğinde evlilik teklifi yapabilirsiniz. Özel anlarınıza uygun tüm ortamlar isteğiniz doğrultusunda hazırlanıyor..

Hizmette sınır yok…

Mekan sahiplerinden Erhan Olgun, geçtiğimiz günlerde bölgede yayaın yapan yerel gazete temsilcileriyle buluşarak hem mekana ve yöreue ait kahvaltı çeşitlerinden ikram etti hemde mekan hakkında bilgi verdi. Yeme-içme sektöründeki uzun yıllardanda söz eden Erhan Olgun, Yaşar abimin öncülüğünde yıllardır hizmet sektöründe mücadele etmekteyiz. Her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını dile getiren Olgun, en son Sefaköy’de uzun süre PALET Kebap olarak hizmet sektöründe kendi alanımızda marka olduk. Ve aynı disiplin, aynı özen ve aynı tempoyla ve daha da genişletilmiş bir ortamda hizmete dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183