Öne Çıkanlar CHP Türkiye İstanbul Büyükşehir Belediyesi GÜNDEM haberdesiniz

Bu haber kez okundu.

Ataşehir’de Ekim boyunca sanat rüzgarı

 Ataşehir Belediyesi 2017/2018 kültür-sanat sezonunu Ekim ayı ile açıyor. Konserler, tiyatrolar, söyleşiler, atölyeler, festivaller ve daha birçok etkinlikle dopdolu yeni bir sezon Ataşehirlileri bekliyor. İstanbul’un kültür sanat noktalarından biri olma yolunda hızla ilerleyen Ataşehir, bu yıl hizmete açılan yeni kültür birimleri aracılığıyla daha fazla kişiye ulaşacak. Cumhuriyetin 94. yılının büyük bir coşkuyla kutlanacağı Ataşehir’de 29 Ekim’de düzenlenecek kutlamalar ise büyük sürprizler yaşatacak.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Değerli Ataşehirliler, dolu dolu geçirdiğimiz geçen yıl çok başarılı etkinliklere imza attık. Bu yıl eksiklerimizi tamamlayarak ve daha da zenginleştirerek, hepinizin katılım göstereceğine inandığımız bir program hazırladık. Şu anda yeni sezon kültür sanat etkinliklerimize başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Ekim ayında sizler için çok keyifli bir program sunuyoruz. Sizlerle yeni sezonda tiyatrodan sinemaya, müzikten edebiyata kadar birçok aktivitede buluşacağız. Her zaman yanımızda olduğunuz ve etkinliklerimize yoğun ilgi gösterdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim.”

Yeni sezonun ilk konserinde Bilkent Senfoni Orkestrası ile Ataşehir Belediyesi Gençlik Orkestrası aynı sahneyi paylaşacaklar. Klasik müzik tarihinin en önemli bestecilerinin eserlerinin sunulacağı açılış konserinde, ülkemizin en önde gelen topluluklarından Bilkent Senfoni Orkestrası 2 Ekim Pazartesi günü Ataşehir’e konuk olacak.

FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183