Öne Çıkanlar hastaneler deprem tehdidi altında küçük çobanlar reklam panosu kurs Elektronik ihale eğitimi Eyüpsultan Belediyesi Kıdem Tazminatı ve Elektronik İhale

Bu haber kez okundu.

Altunay terminal açtı

 Kastamonu Çatalzeytin Belediyesi'nin Atatürk Bulvarı üzerinde yaptığı "Şehit Kadir Yıldız Şehirlerarası Otobüs Terminali" düzenlenen törenle hizmete girdi. Çatalzeytin Belediyesi'nin kardeş ilçesi olan Sultangazi Belediyesi'nin desteği ile yapılan otobüs terminali bölgenin en modern otobüs terminalleri arasında yer alıyor.

Şehit Kadir Yıldız Şehirlerarası Otogar açılış törenine Kastamonu milletvekilleri Metin Çelim, Murat Demir, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Halil Uluay, Çatalzeytin Kaymakamı Bülent Şimşek, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Çatalzeytin Belediye Başkanı Musa İhsan Uğuz ile ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


TEKNOLOJİK YENİLİKLERLE DONATTIK

Açılış töreninde konuşan Çatalzeytin Belediye Başkanı Musa İhsan Oğuz, Sultangazi Belediyesi'nin verdiği destekten ötürü memnuniyetini dile getirerek, "Sultangazi Belediye Başkanı Sayın Cahit Altunay güler yüzü ve yardımseverliği ile bize hep öz kardeşi gibi kucak açtı. Sayın Altunay'ın şahsındaSultangazi Belediyesi'ne teşekkürlerimi bir kez daha dile getirirken, Sultangazili kardeşlerimize de sevgi ve saygılarımı sunuyorum ” dedi.


Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ise yaptığı konuşmada Sultangazi’ninilk kardeş belediyesinin Çatalzeytin olduğuna dikkat çekerek, "Çatalzeytin’de yapılan her hizmet bizleri de heyecanlandırıyor. Sultangazimiz'de Kastamonulu özellikle de Çatalzeytinlihemşehrilerimizin yoğunluğu dikkat çekiyor. Burada her köşe başında yaz tatilini geçiren bir Sultangazilihemşehrimize rastlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Konuşmalarının ardından protokol üyeleri hep birlikte otobüs terminalin açılış kurdelesini keserek, tesiste incelemelerde bulundular.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183