Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM

Bu haber kez okundu.

Altunay: Dertlere derman olacağız

  Sultangazi Belediyesi’nin, gelen talepler doğrultusunda ‘gelişen ve büyüyen Türkiye'nin kardeşlik altyapısının daha da güçlendirilmesi’ temasıyla Siirt’e bir TIR yardım malzemesi gönderdi. Temel ihtiyaç malzemelerinin yer aldığı erzak kolileri, anne adayları için yeni doğan çantaları, sosyal donatı alanlarına yönelik bank ve oyun gruplarının yer aldığı TIR, Siirt’teki ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için yola çıktı.


Konuyla ilgili açıklama yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçe halkı ile birlikte Anadolu insanının dertlerine derman olmak istediklerini söyledi. Altunay, “Sultangazi Belediyesi olarak dünyanın farklı coğrafyalarında ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışıyoruz. Bu amaçla ilçe halkımızın desteği ile hazırladığımız yardımları bu bölgelere ulaştırıyoruz” dedi.

Öte yandan bu projeyi Anadolu’nun farklı bölgelerinde de sürdürdüklerini ifade eden Altunay, "Anadolu’da yaşayan insanlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bölgeye yönelik projeler geliştiriyoruz. Yardımlarımızı gelen talepler doğrultusunda yolluyoruz. Diğer yandan ihtiyaçlar doğrultusunda park ve donatı alanları gibi birçok konuda desteğimiz sürecek" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183