Öne Çıkanlar 18 mart Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız 23 Ekim fındık fiyatları! pişman olacaksınız ibb

Bu haber kez okundu.

Akmugan Tokatlılarla buluştu.

 

Cumhuriyet  Halk Partisi  Başakşehir Belediye Başkan Adayı Abdülhadi Akmugan ilçede yaşayan Tokatlılarla bir araya geldi. Tokatlı hemşehri derneklerinin üyeleri ile birlikte kahvaltı yapma imkanı bulan Akmugan'a aslen Tokatlı olan  İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, CHP Başakşehir İlçe Başkanı Mustafa Erdemir ve parti yöneticileri de eşlik etti.

NASIL  SUSAYIM?

Belediye Başkan Adayı Abdülhadi Akmugan, Tokatlılar’ın kendilerine her dönem ihtiyaç duydukları desteği verdiklerini ifade ettiği konuşmasında,  " Başakşehir Belediyesini yöneten anlayış kamunun ortak alanlarını satarak yandaşlara yediriyor. Bunları denetim raporlarında ortaya koydum. Herkes vergi veriyorsa, herkes belediyenin imkanlarından ortak ve eşit faydalanacak. Bana Başakşehir Belediyesi'ni çok eleştirme; sen yapacaklarını söyle diyorlar. Ama ben belediyede deneyimli bir meclis üyesiyim, yapılanları görüyorum. Nasıl susayım? Başakşehirde sosyal belediyecilik yok. Yandaş belediyeciliği var. Bunu değiştireceğiz, böyle gitmeyecek. Bizim ötekimizde olmayacak. Cami de bizim, Cemevi de bizim. Kadınlara, emeklilere ve öğrencilere yönelik önemli projelerimiz var. Bu hizmetleri gerçekleştirirken işçi kıyımı yapmayacağız.

 CHP Adayı  Akmugan  “ Eğer Kanal İstanbul geçerse, bizimde haklarınızı korumak için  bir A planımız var. Geçmez ise B planımızda hazır durumda. Yalnız  şöyle bir tehlike var. Kanal İstanbul geçerse üç mahalleyi kapsayan alandaki vatandaşlarımız TOKİ kanalıyla yerlerinden çıkarılacak. Kanal İstanbul geçerse sağından solundan ne kadar istimlak yapılacak onu açıklamıyorlar. TOKİ'nin hatta Erdoğan'ın iki dudağı arasındadır. İster 1 kilometre der, isterse 5 kilometre... Bunun bir sınırı olmalı ama malesef yok” diye konuştu.

KARABAT : “TOKATLILAR ÜÇ ŞEYİ ÖNEMSER

Kendisi de Tokatlı olan CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat ise konuşmasında " Tokattan gurbete gelen öğrencilerimiz var.  Her öğretim yılı başında yurt sorunları ile dernek başkanlarıyla beraber uğraşıyoruz. Tokatlı insanların ekonomik gücü fazla değil ama çok nüfusumuz ve çok fazla okuyan çocuğumuz var. Belki bir dayanışma içinde burs sistemi kurmamız ve kurdurmamız gerekir.  Tokatlılar üç şeyi önemser. Bir cenazeyi önemserler cenaze ve düğünün yalnız olmaması gerektiğini düşünür. Cenaze ve düğünde hep bira arada olunması gerektiğini inanırlar. Cenaze ve düğünde Tokatlı'ya sahip çıkan siyasetçi önemli bir siyasetçidir. Bunu özellikle belirtmek isterim’’dedi.

Kent Yaşam

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183