Öne Çıkanlar E. Y. Zeytinburnu Ertan Şahin fuar yapı Şişli Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Akmugan CHP Başakşehir Belediye Başkan adayı olarak atandı

 Akmugan, resmi çalışmalarına başladı

CHP Genel merkezinin belediye başkan adaylarını açıklamasının gecikmesi adayların seçim çalışmalarına olumsuz yansımaya başlasada, Başakşehir’de beklenen isim A.Hadi Akmugan yapılan Parti Meclisi toplantısı sonrası CHP'nin Başakşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

CHP içinde ve ittifak yapılan İYİ Parti tabanında da kabul gören Akmugan’ın oluşturacağı meclis üyesi listesiyle seçimi zorlayacağı yapılan anketlerle ortaya konmaktadır


ABDULHADİ AKMUGAN KİMDİR?

Abdulhadi Akmugan, 1965 yılında Iğdır'da doğdu. Eskişehir İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu. 1989 yılından itibaren SMMM ve Bağımsız Denetçi olarak çalıştı. Muhasebeciler Ve Mali Müşavirler Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu. Hak YMM LTD şirketi ile Denk Bağımsız Denetim A.Ş'nin kurucu ortakları arasındadır.

2007-2014 yılları arasında Yıldız Teknik Üniversitesi'nde vergi ve muhasebe alanında öğretim görevlisi olarak çalıştı. CHP tarafından Başakşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçildi. Abdulhadi Akmugan, evli ve iki çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183