Öne Çıkanlar 18 mart Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız Farklı Diller Belediye Başkanı Hasan Can pişman olacaksınız

Bu haber kez okundu.

Akgün: Herşey Vatandaşın İstediği Gibi Olacak

 BÜYÜKÇEKMECE- Akgün son olarak, Dizdariye Mahallesi Cumhuriyet 5 Caddesi ve 19 Mayıs Mahallesi 2. Bahçe Sokak’ta yapımı devam eden çalışmaları denetledi. Cumhuriyet 5 Caddesi’nde devam eden yol ve aydınlatma çalışmaları sayesinde, işlek caddede trafik ve yaya sorunları minimuma inecek. Bir diğer merkezi konum olan 2. Bahçe Sokakta ise yol, kaldırım, tretuvar, aydınlatma ve araç park alanı çalışmaları yapılıyor. Sokakta gerçekleştirilen yapım çalışmaları sayesinde bölgede yaşanan tüm sorunlar en aza inecek.

​​​​​​​

‘DEĞİŞİME AÇIK HAREKET EDİYORUZ’

Yapılan çalışmaları denetlerken vatandaşlarla sohbet eden  Akgün;"Çalışma yaptığımız bölgelerde yaşayan vatandaşlarımızla sohbet ederek onlardan, yapılan çalışmalardan memnun olup olmadıkları, beklentileri ve talepleriyle ilgili sohbet ediyoruz. Büyükçekmecelilerin ne istediği ve düşündüğü önemli, hatta denetimlerim sırasında devam eden projelerimizde değişiklikler de yapabiliyoruz. Vatandaşlar isteklerinde haklı olduğunda biz de onları dinleyerek hareket edebiliyoruz, değişimlere açık hareket ediyoruz"şeklinde konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183