Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM ab

Bu haber kez okundu.

AK Parti Büyükçekmece'de Hedefleri Paylaştı: Recep Erol ve Murat Çelik İftar Buluşmasında

Erol: Anketler de sokaklar da bizi gösteriyor

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol ve AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik iftar buluşmasında partililer, basın mensupları ve vatandaşlarla bir araya geldiler. Erol seçim öncesi hedeflerini ve vaatleri paylaştı.

Çelik, seçimin son 19 gününde kazanma azimleri olduğunu ve Büyükçekmece'ye uzun zamandır yapılmayan hizmetleri getirmeyi amaçladıklarını vurgularken. Erol ise, projelerini görsellerle destekleyerek, Büyükçekmece'nin eksikliklerinden ziyade yapılacakları konuşacaklarını ifade etti.

Erol, eğitimden sağlığa, kültürden sosyalliğe kadar birçok alanda projelerinin olduğunu belirtti ve mahallelerin ihmal edildiğini, bu eksiklikleri gidermek için çalışacaklarını dile getirdi. Ayrıca, Büyükçekmece'nin gelişim ve dönüşümüne vurgu yaparak, halkın isteklerini yerine getireceklerini söyledi. Mevcut yönetimi eleştiren Erol, yapılan işlerin yetersiz olduğunu belirtti ve hizmetlerin hızlı bir şekilde tamamlanması gerektiğini vurguladı.

ÇELİK: KAZANMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Buluşmada konuşan Çelik, seçime son 19 gün kaldığını belirterek, "Bizler bu seçimi kazanmak için yola çıktık. İnşallah 30 yıldır yapılmayan hizmetleri Recep Erol başkanımız sayesinde Büyükçekmece’ye getirmeye başlayacağız. Kazanan Büyükçekmece olacak, kazanan hepimiz olacağız." dedi. Çelik, konuşmasında ayrıca, "Kimi mahallelerde farklı sokaklarda çok güzel çok özel projeler var. Bu projeler kalıcı olarak uzun yıllar hizmet verecektir. Seçim çalışmalarımızda her geçen gün ivmeyi arttırıyoruz." ifadelerini kullandı.

EKSİKLERİ DEĞİL PROJELERİ ANLATTI

Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol ise proje görselleriyle süslediği konuşmasında, "Büyükçekmece bizim evimiz. Biz bugün eksikleri konuşmayacağız. Kendi yapacaklarımızı anlatacağız. Eğitimden sağlığa, kültürden sosyalliğe kadar çok fazla projemiz var. 30 yıldır ihmal edilmiş mahallelerimiz var. Onlara daha fazla hizmet etmemiz gerekiyor." şeklinde konuştu.

Erol, Büyükçekmece'deki gelişim ve dönüşüm hakkında, "Sizin de göreceğiniz şekilde Büyükçekmece yeni bir gelişime, yeni bir dönüşüme girecek. Bunları yaparken Büyükçekmece halkının bütün isteklerini yerine getirmeye gayret edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Konuşmasında mevcut yönetimi eleştiren Erol, "Geçtiğimiz günlerde çarşıda yürürken baktım, çamur deryasından yürünmüyor. 6 aydır yapıyoruz deniliyor. Bir sokağın çalışması 6 ayda bitirilmiyorsa bu mevcut yönetimin beceriksizliğidir." dedi.

Erol, sözlerini, "Büyükçekmece daha güzel anılsın istiyoruz. Buranın daha iyi bir hizmete ihtiyacı var. 30 yıldır yapılamayan bu hizmetleri 1 Nisan itibariyle AK Parti belediyeciliği ile bizler yapacağız." diyerek tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183