Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM

Bu haber kez okundu.

Afet sonrası önlemler konuşuldu

Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becelbaşkanlığında, “Afet Sonrası Alınacak Önlemler” konulu toplantı gerçekleştirildi.Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen toplantıya Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın yanı sıra kurum ve daire amirleri katıldı. Olası afetlere hazırlık bilinci oluşturmak amacıyla düzenlenen toplantı öncesi Başkan Kara, Kaymakam Becel’e Atatürk tablosu takdim etti.



Alınabilecek önlemler konuşuldu


Afetlere hazırlık için yapılacak çalışmaların asla tek bir kurum, kuruluş ya da kişi veya makam tarafından yapılamayacağının belirtildiği toplantıda, afetlere hazırlıkta başarı için ekip çalışmasının şart olduğu dile getirildi. Toplumun tüm kurum ve kuruluşlarının imkân ve kaynaklarınınbu ortak amaç doğrultusunda kullanımının gerekliliğine dikkat çekildiği toplantıda,afetlere hazırlığın yerel yönetimlerin, merkezi yönetimin, özel sektörün, üniversitelerin, sivil toplum kuruluşlarının ve bireylerin, yani toplumun tüm kesimlerinin sorumluluğunda olduğunun altı çizildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183