Öne Çıkanlar 18 mart Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız 23 Ekim fındık fiyatları! pişman olacaksınız ibb

Bu haber kez okundu.

Açık havada sinema keyfi

 Dönemin en popüler ve ilgi gören filmlerinden bir seçki hazırlayan Akasya, yaz gecelerini renklendirecek gösterimlerine başlıyor. Sinema Geceleri’nin açılışı vizyoner yazar\yönetmen James Mangold tarafından, şimdiye kadar yaratılan en büyük çizgi roman kahramanlarından birinin sinema destanındaki tamamlayıcı bölümü olarak Akademi Ödülü’ne aday gösterilen Logan Wolverine ile yapılacak. Hugh Jackman’ın başrolünü üstlendiği film 21 Temmuz Cuma gecesi saat 21.00’da gösterilecek.  

Film geceleri 28 Temmuz Cuma günü ise tüm zamanların en popüler film serilerinden Hızlı ve Öfkeli 8 ile devam ediyor. Gizemli bir kadının (Oscar ödüllü Charlize Theron) Dom’u kandırarak suça ve yakınlarının ihanetine sürüklediği serinin son filminde, Küba kıyılarından New York sokaklarına, Kuzey Kutbu’ndaki Barents denizinin buzlu düzlüklerine uzanan aksiyon dolu hikâyesi anlatılıyor.

 

 

 

 


Akasya’ya ulaşım çok rahat
İstanbul Anadolu Yakası’nın seçkin semtlerinden ve konumu itibarıyla  İstanbul'un en merkezi noktalarından biri olan Acıbadem'in kalbinde yer alan Akasya, sahip olduğu yüksek standartları ulaşım kolaylığıyla birleştiriyor.

 Ana yollara, metro hattına ve köprülere doğrudan erişimi olan Akasya'ya;
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden 4 km yaklaşık 5 dk
Kozyatağı'ndan 4 km yaklaşık 5 dk
Suadiye'den 10 Km yaklaşık 7 dk
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden 15 km yaklaşık 10 dk'da ulaşmak mümkün.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183