Öne Çıkanlar CHP Türkiye İstanbul Büyükşehir Belediyesi GÜNDEM haberdesiniz

Bu haber kez okundu.

7’den 70’e Atatürk için koştular

Bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Başöğretmen Atatürk Koşusu’ Avcılar Belediyesi Paşaeli Kent Parkında başladı, Nejat Uygur Sahnesi önünde noktalandı. Başöğretmen Atatürk Koşusu 3 kilometre ve 9 kilometre olmak üzere iki ayrı kategoride koşuldu. Koşunun adına yakışır bir şekilde yüzlerce Avcılarlı vatandaş, Başöğretmen Atatürk ve bütün öğretmenler için koştu.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına düzenlenen koşuya pek çok Sivil Toplum Kuruluşu, Avcılar Spor Kulüpleri, öğretmenler, öğrenciler ve Avcılarlı vatandaşlar, Gümüşpala Mahallesi Paşaeli Kent Parkı’nda bir araya geldi.
Koşunun sonunda bütün katılımcılara anı madalyası verilirken, dereceye giren sporculara ise madalya ve kupa verildi.



GELECEĞİMİZE IŞIK TUTAN ÖĞRETMENLER

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’nin de katıldığı etkinlikte, Avcılarlı çocukların Toprak Ana’ ya ilgisinin yoğun olduğu görüldü. Başkan Toprak, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk için koşuyoruz derken, geleceğimizin teminatı minik öğrencilerin koşuya başlaması için geri sayım yaptı.
Sporun önemine de değinen Başkan Dr. Toprak; “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bilimin ve aydınlık düşüncenin mimarları olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.


Senay BADUR-Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183