Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkın Tepkisi SAGEM ITVS Ediyor

Bu haber kez okundu.

249 şehit 249 taksiyle anıldı

 Bağcılar Belediyesi, 15 Temmuz’u unutturmamak ve gelecek nesillere aktarmak için bir dizi etkinlik düzenledi. 10 Temmuz Dünya Taksiciler Günü’nü de bu kapsama dahil eden belediye, ‘249 şehit, 249 taksi’ sloganıyla konvoy oluşturarak şehir turu yaptırdı.



Siyasetçisinden sivil toplum kuruluşlarına, esnafından vatandaşına kadar her kesimden insanın Bağcılar Kirazlı Meydanı’nda bir araya geldiği etkinlikle altı gün sürecek nöbetler de başlatıldı.

"10 Temmuz Dünya Taksiciler Günü" münasebetiyle Bağcılar Belediyesi ve taksicilerin düzenlediği etkinliğe AK Parti milletvekili Hasan Turan, İstanbul Vali Yardımcısı ve Bağcılar Kaymakam vekili Osman Ateş, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, , Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can, Sabiha Gökçen Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Ahmet Çavuş, Bağcılar Müftüsü Musa Uzun, şehit taksici Akın Sertçelik’in eşi Sema Sertçelik,  Atatürk Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı Taksiciler Kooperatifi üyesi 249 taksici ve vatandaşlar katıldı.


Meydandaki programın ardından taksiciler "249 Şehit 249 taksi" sloganıyla konvoy oluşturarak yola çıktı. Lokman Çağırıcı da 34 TBM 35 plakalı aracı kullandı. Konvoyda Nedret Demir ve Reyhan Soylu isimli iki kadın taksici de dikkat çekti. 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183