Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye esenyurt belediyesi FETÖ Next Level Tera

Bu haber kez okundu.

2106 FAALİYET RAPORU CENTİLMENLİK YARIŞIYLA GEÇTİ..!

Başta Belediye Başkanı Şükrü Genç olmak üzere, konuşma yapmak için kürsüye gelen her meclis üyesi, geçmiş toplantılardaki sert tartışma ve sataşmaların aksine, karşı gruba yönelik teşekkürlerini ifade ederken, kırıcı sözlerinden dolayı da özür dilediler.
Bu arada 16 Nisan’da yapılacak referandum çalışmaları kapsamında yürütülen “Evet”, “Hayır” kampanyaları nedeniyle, CHP’liler “Evet” kelimesini kullanmaktan, AK Parti’liler de “Hayır” demekten kaçınarak, kabul ve ‘red’ şeklinde görüş bildirmeyi tercih ettiler.!
2016 Yılı Raaliyet Raporu’nun görüşüldüğü toplantıda, Belediye Başkanı Şükrü Genç faaliyet raporuyla ilgili bir sunum yaptı. Yaklaşık bir buçuk saat süren sunum sırasında Başkan Genç, belediyenin çalışmalarıyla ilgili detaylı bir anlatım yaptı.



BAŞKAN GENÇ AK PARTİ’Lİ ESKİ BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Şükrü Genç, belediyenin sağlık, eğitim, kültür, spor ve fiziki yatırım gibi faaliyetleriyle ilgili bilgi verirken, 1 Nisan’da resmi açılışı yapılan Sarıyer Belediyesi yeni hizmet binasının yapımına emeği geçen herkese teşekkür etti. Genç, hizmet binasının arsasının tahsisi konusundaki katkılarından dolayı eski Sarıyer Belediye Başkanı AK Parti’li Yusuf Tülün‘e de teşekkür etti.
Başkanı Şükrü Genç uygulanan mali disiplin sayesinde bütçenin fazla verdiğini de ifade etti. Genç, “Sarıyer Belediyesi’nde büyük harcama kalemlerine sahip dev projeler, belediyenin kendi bütçesiyle yapılmasına rağmen, ilk defa bütçede açık vermedik, gelir kalemi, gider kaleminden yüksek oldu. Bu başarıdan dolayı tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.



AK PARTİ’Lİ ÜYEDEN BAŞKAN GENÇ’E TEŞEKKÜR
Toplantıdaki teşekkürlerden biri de AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Çelik’ten geldi. Çelik, “Belediyenin yeni hizmet binasının açılış töreninde biz de vardık. Ama henüz binayı gezme fırsatı bulamadık. İnşallah gezeceğiz. Birçok eksiği olabilir ancak arsa tahsisinden, yapılıp, tamamlanıncaya kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Yusuf Tülin’e teşekkür eden Başkanımıza, biz de teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
CHP’Lİ ZEYBEK ÖZÜR DİLEDİ
CHP adına konuşan Gökan Zeybek ise geçen ayki toplantıda yaşanan sert tartışma sırasında kullandığı sözlerden dolayı kırılan meclis üyeleri olduğunu belirtip, özür diledi. Zeybek, Sarıyer Belediyesi’nin harcamalarına yönelik eleştirilere karşın, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nden örnekler verip, “Sarıyer Belediyesi’nin harcamalarını fazla bulan arkadaşlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne baksın. İstanbul’un, bakıma muhtaç durumdaki ağaçları için bir ihale yapıldı. Bir yıl boyunca ağaçların bakımı ve korunması için yapılan ihale 62 milyona bir şirkete verildi” dedi.
Zeybek, İstanbul’un her yerine dikilen lalelerin de değerinden çok yüksek ücrete alındığını ileri sürdü. Faaliyet raporu CHP’lilerin verdiği kabul oylarıyla oyçokluğuyla kabul edildi. Tuncay Dağlı- Kent Yaşam



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183