Öne Çıkanlar Büşra Jülide Şişmanoğlu Tuvalin Sesi Özel Çocuklar İçin Güzel Çalışmalar Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı Hayko Cepkin

Bu haber kez okundu.

2. KARTAL ÖZEL SPORCULAR ŞENLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kartal Stadyumu’nda düzenlenen etkinliğe; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Kartal Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları ve çok sayıda meclis üyesi ile birim müdürü katıldı. Etkinliğin başında ilçedeki çeşitli okullardan gelen engelli minikler, yürüyüş halinde tüm protokolü selamladı. Daha sonra engelli minikler tarafından halk oyunları gösterisi düzenlendi. Miniklerin gösterisi izleyenler tarafından çok beğenildi.


Dereye giren miniklere madalya

Etkinliğin devamında minikler arasında bir spor yarışması düzenlendi. Koşma, zıplama ve top atma gibi parkurların olduğu yarışın sonunda dereceye girenler madalyalarını Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Milli Eğitim Müdürü ve Başkan Yardımcılarından aldı. Etkinliğin sonunda Başkan Altınok Öz, yarışan tüm engelli minikleri tek tek tebrik ederek onlarla bol bol fotoğraf çektirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183