Öne Çıkanlar Stuttgart Ares Mehmet Deniz vedat bilgin Engelliler 5 Yıldızlı Tatil Yaptı 3G

Bu haber kez okundu.

15 TEMMUZ’U EN IYI ANLATAN MAKALE BELLI OLDU

 Zeytinburnu Belediyesi’nin 15 Temmuz darbe girişimini ve o gece yurdun dört bir yanında ortaya koyulan ulusal direnişi dünya kamuoyuna anlatmak için düzenlediği Uluslararası İngilizce Makale Yarışması’nda dereceye girenler belli oldu. Sekiz ayrı kategoride gerçekleştirilen yarışmada, dereceye giren makaleler Türkçe, İngilizce, Arapça, Rusça ve İspanyolca başta olmak üzere birçok dilde yayınlanacak. Tüm kategorilerde dereceye giren ilk üç ismin ödüllendirileceği gecede kazanan isimlere toplam 80 bin TL para ödülü verilecek.


’15 TEMMUZ’U EN Yİ ŞEKİLDE ANLATMAK İSTEDİK’’

Yarışmayla ilgili bir açıklama yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın,  “15 Temmuz gecesi FETÖ darbe girişimine karşı durarak tarihi dönüm noktasına imzasını atan milletimizin mücadelesini, dünyanın tüm milletlerine ve gelecek nesillere en doğru biçimde anlatılmayı istedik. Bu sebeple 15 Temmuz gecesini uluslararası sahaya taşıyarak milletimizin kaderini belirlediği o anları dünya kamuoyuna duyurmak için Uluslararası İngilizce Makale Yarışması’nı gerçekleştirdik” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183