Öne Çıkanlar kent yaşam gazetesi istanbul Şebi Arus silahlı saldırı AK Parti Büyükçekmece Belediyesi aday adayı

Bu haber kez okundu.

"Sultangazi Belediyesi, Anne-Çocuk Pikniğiyle Anneler Günü'nü Kutladı"

Sosyal yaşamda anneleri ve çocukları destekleyen projelere imza atan Sultangazi Belediyesi, Anneler Günü'nü unutulmaz kılan bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Anakucağı öğrencileri ve Çocuk Kütüphanesi ziyaretçileri, Sultangazi Belediyesi Şehir Ormanı'nda gerçekleşen piknikte buluştu. Belediye Başkan Yardımcısı Nurcan Öztürkmen'in de katıldığı etkinlikte, çocuklar oyun parkında eğlenceli vakit geçirirken, anneleri için şarkılar söyleyip dans ettiler. Ayrıca, miniklerin kendi elleriyle boyadıkları taş ve kozalaklar, annelerine duygusal bir hediye oldu.

Etkinlikte konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Nurcan Öztürkmen, Sultangazi Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projelerine değinerek, annelerin gününü kutladı. Öztürkmen, annelere başarı sertifikaları takdim ederken, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla etkinlik sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183