Öne Çıkanlar kent yaşam gazetesi istanbul Şebi Arus silahlı saldırı AK Parti Büyükçekmece Belediyesi aday adayı

Bu haber kez okundu.

"İmamoğlu ve Aksu, Sarıyer'e Yeni Bir Hizmet Dönemi İçin İş Birliği Sinyali Verdi"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu'yu ziyaret ederek, "Allah seni de bizi de mahçup etmesin" temennisinde bulundu. İmamoğlu, "Güzel hizmetlerimizle, Sarıyer Belediyemizin ilçe hizmetlerine katkı sunan bir 5 yılı yaşattık" diyerek, geçmiş dönemdeki iş birliğini ve koordinasyonu övdü. Ayrıca, Aksu'nun liderliğindeki yeni dönemi daha olgun ve güçlü olarak değerlendirdi ve ilçenin özel konumu nedeniyle daha üst düzey hizmetlere layık olduğunu vurguladı.

Aksu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bazı belediyelerin önceki dönemde ihmal edildiğini ancak durumun tersine döndüğünü belirtti. Aksu, "Şimdi çok daha farklı bir süreç başlayacağını biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Tebrik ziyaretinin ardından İmamoğlu ve Aksu, kurum kurmaylarının katılımıyla Sarıyer'in sorunları ve çözüm yollarına dönük bir masa toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya, CHP ve AK Partili Meclis Üyeleri de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183