Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM ab

Bu haber kez okundu.

Yeniden Refah Partisi, Küçükçekmece’de Büyük İftar Programı Düzenledi!

Yeniden Refah Partisi İstanbul ve Küçükçekmece ilçe teşkilatı üyeleri, Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı’nda düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

İftar yemeğine Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz, Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavan, MKYK üyeleri, meclis üyesi adayları, birçok STK ve derneklerin temsilcileri katıldı. Programa Küçükçekmeceli vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

ALTINÖZ’DEN BİRLİK MESAJI

Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz ve Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavan, iftar programında vatandaşlarla tek tek ilgilenerek, çocuklara oyuncak hediye etti. İftar yemeğinden sonra programda yaptığı konuşmada Altınöz, Ramazan ayının tüm Müslüman alemine ve milli görüş camiasına birlik ve beraberlik getirmesini temennilerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183