Öne Çıkanlar istanbul Kartal Belediyesi Türkiye Kentsel dönüşüm esenyurt belediyesi

Bu haber kez okundu.

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN YEREL HAYVAN KORUMA GÖREVLİSİ EĞİTİMİ

Ümraniye Belediyesi, hayvanlarla ilgili önemli çalışmalar yapmaya devam ediyor. İlçe sınırları içerisinde yaşayan minik dostların sağlık, güvenlik ve mutluluğuyla yakından ilgilenen Ümraniye Belediyesi, bu kez de yerel hayvan koruma görevlisi olmak isteyen vatandaşlara eğitim verecek.  Özellikle kedi ve köpek gibi sahipsiz hayvanların kendi mekânlarında, bulundukları bölge ve mahallerinde yaşamaları sorumluluğunu üstlenen gönüllü kişilere yerel hayvan koruma görevlisi deniyor. Eğitim, Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından 20 Mart Pazar günü 10.00’da Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Yüz yüze yapılacak olan eğitim için 16 yaşını doldurmuş ve İstanbul’da ikamet ediyor olmak gerekiyor.

Dört saat sürecek olan eğitimde; Ev ve Süs Hayvanlarının Korunmasına Dair Avrupa Sözleşmesi, 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu, Hayvanların Korunmasına Dair Uygulama Yönetmeliği, hayvan davranışları, hayvan bakımı ve beslenmesi, hasta hayvanların tanınması, hayvanların kısırlaştırılması, aşılanması, işaretlenmesi, sahiplenilmesi konuları ele alınacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183