Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM

Bu haber kez okundu.

Türkiye Azerbaycan kardeşliği basın buluşmasına yansıdı

Ali Rıza Yıldız İSBAM Genel Başkanı Samir Adıgüzel ile Azerbaycan’da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Yıldız, İSBAM’ın davetlisi olarak geldiği Azerbaycan’da Azerbaycan Büyük Millet Meclisi Başkanı, Ana Muhalefet Partisi Başkanı olmak üzere  Karabağ, Bakü, Şuşa, Gence, Yevlah, Nahçıvan illerinde temaslarda bulundu.

İKİ DOST BİR ARADA

Azerbaycan’ın 3 önemli televizyon kanalına konuk olan Yıldız, canlı yayında röportaj verdi. Azerbaycan ve Türk medyasının gönül kardeşliğinin altının çizildiği görüşmelerden sonra Yıldız’ın Azerbaycan’a bir ziyaret daha  gerçekleştirilmesi ve Azerbaycanlı ekiplerinin Türkiye’ye İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonunu misafiri olarak gelmesi kararlaştırıldı.

YILDIZ’DAN TEMSİLCİLİK MÜJDESİ

Yıldız, Türk ve Azerbaycan medyalarının bundan sonra birlikte hareket edeceği ve işbirliği içinde olması konusunda karar alındıklarını vurgularken, Türkiye’de ve Azerbaycan’da birer temsilciliğin açılması kararlaştırıldığının da müjdesini verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183