Öne Çıkanlar Türkiye Next Level Tera FETÖ haberdesiniz Çebi

Bu haber kez okundu.

Suruç'taki patlamadan son anda kurtulan genç o anı anlattı

  Suruç'ta 32 kişinin öldüğü ve 104 kişinin yaralandığı intihar saldırısında patlamadan saniyeler önce alandan ayrılan engelli İsmail Denum, yaşadıklarını anlattı. Gençlere destek için basın açıklamasına gittiğini ve pankartın köşesinden tuttuğunu belirten Denum, "Sıcak hava nedeniyle yorularak ayrılmak istedim ve birkaç saniyeyle hayatta kaldım" dedi.

ÖLÜMDEN KIL PAYI KURTULDU

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde dün 32 kişinin öldüğü bombalı saldırının görüntülerinde, grupta bulunan engelli bir kişinin ölümden kıl payı kurtulduğu görüldü. Olay sırasında çekilen görüntülerde, tekerlekli sandalyedeki engelli genç , basın açıklamasının yapıldığı alandan uzaklaştıktan saniyeler sonra patlama meydana geliyor. Saniyeler ile hayatta kalmasıyla dikkatlerin üzerinde yoğunlaştığı engelli genç bügün , patlamada yaşamını yitiren 2 arkadaşının Suruç'ta yapılan cenazesinde ortaya çıktı. 

Anahtar Kelimeler:
GençŞanlıurfaSuruçKişi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183