Öne Çıkanlar ITVS Ediyor ab sağlıklı yaşam SAGEM

Bu haber kez okundu.

Sultangazi’de 90’lar Rüzgârı

Sultangazi Belediyesi; ilçeyi her açıdan ileri taşımak adına, ulaşım, altyapı, park-bahçe, sosyal yardımlar gibi belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra vatandaşları kültür ve sanatla buluşturmaya da büyük önem veriyor. Belediyenin bu doğrultuda düzenlediği Prof. Dr. Fuat Sezgin Bilim, Kültür ve Sanat Sezonu da birçok farklı etkinlikle dolu dolu devam ediyor. Sezon kapsamında düzenlenen son etkinlikse, 90’ların ruhunu müzikle Sultangazi’ye taşıyan bir konser oldu.

KIŞ GÜNÜNDE SICACIK BİR ETKİNLİK

Genç sanatçı Mehmet Kılınç’ın 90’lardan çok sevilen şarkıları seslendirdiği konsere Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un eşi Tuba Dursun, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Dinleyenlerin çok keyif aldığı konserin sonunda Tuba Dursun, Mehmet Kılınç’a teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu. Genç sanatçı da Sultangazi’yle buluşmaktan mutluluk duyduğunu belirterek salondaki dinleyicilere teşekkür etti. Vatandaşlar, soğuk kış akşamında sıcacık bir etkinlikle buluştuklarını ve çok mutlu olduklarını belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183