Öne Çıkanlar hastaneler deprem tehdidi altında küçük çobanlar reklam panosu Kartal Belediyesi ak parti

Bu haber kez okundu.

Şırnak'ta Askeri Birliğe Saldırı: 1 Şehit

 Şırnak'ta 6. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı Akdizgin Karakolu dün gece saat:00:20 sıralarında PKK'lılar tarafından saldırıya uğradı. Genelkurmay Başkanlığı, hain saldırıda bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

Dün de Şırnak'ın Silopi ilçesinde 3 gün önce çıkan olaylardan sonra güvenlik önlemi almaya giden araca mayınlı saldırı yapılmış 4 polisimiz şehit düşmüştü.

Bu saldırıdan bir süre dakikalarda öncede Beytüşşebap ilçesinde terhis olan askerleri taşıyan helikoptere doçkalı saldırı yapılmış ve evine gitme heyecanı yaşayan askerimiz şehit olmuştu. 2 gün içerisinde Şırnak'tan 6. şehit haberi geldi.

"ASKERİMİZ ŞEHİT DÜŞMÜŞTÜR"

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "11 Ağustos 2015 tarihinde saat 00.20 sularında 6'ncı Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı Akdizgin Üs Bölgesine Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunulmuştur. Saldırı sonucu Kahraman bir erimiz ağır yaralanmış ve sevkedildiği Şırnak Asker Hastanesinde kurtarılamayarak şehit olmuştur.

"BAŞSAĞLIĞI VE SABIR TEMENNİ EDİYORUZ"

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden Kahraman Şehidimize Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183