Öne Çıkanlar Mehmet Deniz Stuttgart Ares kent yaşam gazetesi vedat bilgin Engelliler 5 Yıldızlı Tatil Yaptı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da 2 polis şehit oldu
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde aynı evde kalan ve çevik kuvvette görevli olduğu öğrenilen iki Polis memuru başlarından vurulmuş halde bulundu. 

TERÖRLE BAĞLANTISI OLUP OLMADIĞI BİLİNMİYOR

Vali İzzettin Küçük, olayın terörle bağlantısı olup olmadığını bilmediklerini aktarırken, incelemelerde bulunmak üzere olay yerine gitti.

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ
 
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, evlerinde başlarından tabancayla vurularak öldürülen iki polisin kimlikleri tespit edildi. Hayatını kaybeden polislerin, Terörle Mücadele Şubesi'nde görev yapan Feyyaz Uçar ve Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli Okan Açar olduğu öğrenildi. 

3 POLİS AYNI EVDEYDİ

Alınan bilgiye göre, Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli iki polis memuru kaldığı evde saldırıya uğradı. Biri Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde, diğeri de Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli 2 polis memuru, ilçedeki TOKİ konutlarında kiraladıkları bir evde kalıyordu. Aynı evdeki Terörle Mücadele Şubesindeki üçüncü polis ise kayıp. Polislerin sabah işe gelmemesi üzerine yapılan incelemede, iki polisin evde başından vurulduğu ve hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Olay yerinde yapılan incelemede, olayda kullanılan silah bulunamadı. 2 polis memurunun da ensesinden vurulduğu tespit edildi.


BELEDİYE BAŞKANI: PKK YAPMIŞ OLABİLİR
 
Ceylanpınar Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Atilla, ev arkadaşı olan 2 polis memurunun ölü olarak bulunduğunu ifade ederken, olayın terör saldırısı olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.
 
Daha önce PKK'nın Suriye kolu olan PYD mensuplarınca otomobilinin geçiş güzergahına bomba konularak düzenlenen suikasttan kurtulan Başkan Atilla, polislerin de PKK mensuplarınca şehit edilmiş olabileceğini ileri sürdü.

ARKADAŞINI ÖLDÜRÜP, İNTİHAR ETMİŞ OLABİLİR
 
Olayla ilgili çok yönlü araştırma devam ederken, olayın terör saldırısı olup olmadığı konusu henüz netlik kazanmadı. Polislerin oturdukları bölgenin güvenli olduğu belirtilirken, bazı yetkililer polislerden birisinin cinnet getirip arkadaşını şehit ettikten sonra intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde de durulduğunu kaydetti.

İNCELEME YAPILIYOR

İki polisin öldürüldüğü Bahçelievler mahallesindeki apartman dairesinde şu an olay yeri inceleme ekipleri ve savcı incelemelerde bulunuyor.



Anahtar Kelimeler:
ŞanlıurfaPolisşehit
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183