Öne Çıkanlar kent yaşam kartal Haber belediye Bağcılar Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Redoks Tahtakale Kartalları Pastalı Kutlama

2022-2023 Futbol sezonu İstanbul 1.Amatör lig 2.Grupta A takım ve U14'ler liginde şampiyonluğa oynayan Avcılar Redoks Tahtakale Kartalları FK kuruluşunun 4'üncü yılını kulüp Başkanı Yılmaz Canpolat,yöneticiler ve futbolcuların katılımı ile pasta keserek kutladı.

Redoks Tahtakale Kartalları FK Başkanı Yılmaz Canpolat,Yıllardır futbolun içindeyim eş ve dost arkadaşlarımızın önerileriyle kulübü kurduğunu belirterek, büyük bir heyecan ile çalışmalarına devam ettiklerini ve o heyecan ile de bugün 4'üncü yıllarını kutladıklarını söyledi. Herkesin gıpta ile baktığı bir kulüp haline geldiklerini söyleyen Canpolat, "Kurulduğumuz günden bugün şükür güzel çalışmalarla ile nihayet bugünlere geldik. Amacımız hedefimiz başarı, gençlerimizi çocuklarımızı uyuşturucudan, madde bağımlılığından ve de en önemlisi sanal alemden uzak tutup onlara güzel bir gelecek hazırlamak olduklarını şu anda 2 kategoride şampiyonluğa yapmaktayız inşallah bir aksilik olmazsa A ve U14 takımlarmızı şampiyon olarak bizlere bu mutluluğu yaşayacaklardır destek olan kişi ve kuruluşlara teşekkür ederim dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183